GASTENBOEK

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rijschool Leider
Average rating:  
 27 reviews
by Ton van der woude on Rijschool Leider

Voordat ik bij Autorijschool Leider kwam, heb ik >40 uur lessen gevolgd, tweemaal van rijschool gewisseld en driemaal van instructeur. De begeleiding die ik vervolgens bij Autorijschool Leider kreeg, was ook zeker een wereld van verschil. In plaats van de standaard 'ga maar wat rijden en je leert het vanzelf', krijg je een persoonlijk afgestelde begeleiding die focust op jouw kwaliteiten en 'mindere kwaliteiten'. In mijn geval was dit mijn slechte herstel van fouten die ik maakte, wat bij mij leidde tot een soort van tunnelvisie. Hier hebben wij dus goed op getraind, en dit heeft mij buiten het rijden ook enorm geholpen.

by Jason on Rijschool Leider

Yes ik heb mijn rijbewijs vandaag gehaald ik wil mijn instructeur Unsal nogmaals bedanken voor de begeleiding en de tips die hij mij gegeven heeft en ook de overige collega's wil ik bedanken van de rijschool voor hun inzet en tips. Ik ben goed geholpen en ik raad iedereen deze rijschool aan ik en mijn instructeur gingen meteen strak plannen en voorbereiden ik heb het in 1 keer gehaald!

by Jeroen Bakker on Rijschool Leider

Leuke en hele leerzame rijlessen gehad bij Rijschool Leider. Unsal was mijn instructeur en hij is een vriendelijke instructeur die me altijd rustig en duidelijk vertelden wat goed en wat minder goed ging tijdens het rijden. Daardoor kon ik zelfverzekerd beginnen aan mijn rij-examen en ben ik in één keer geslaagd.

by Matthijs Brugman on Rijschool Leider

Ik ben ontzettend tevreden met mijn rijopleiding en dankzij Unsal in 1 keer geslaagd! Goede ervaring en ik raad deze rijschool iedereen aan

by Cliff Breton van Groll on Rijschool Leider

Top instructeur! Is ook terecht dat hij door collega-instructeurs als een van de besten wordt genoemd! Zeker een aanrader!

by Ahmet Musa on Rijschool Leider

Ik heb een ontzettend goede ervaringen bij deze rijschool gehad. Ik heb met veel plezier mogen leren hoe ik moet autorijden, dat te danken aan een geweldige rij-instructeur en een fijne auto om in te rijden.

Echt een aanrader.

by Yoran Verburg on Rijschool Leider

Eerlijke rijschool en betaalbaar. Doen geen valse beloften. Tim is een fantastische instructeur, een vakman bij wie het ook nog eens leuk lessen is. Degelijk voorbereid op mijn examen!

by Bobby Bunnik on Rijschool Leider

De Rijscholen Leider is zeker een aanrader. instructeur heeft me stap voor stap goed aangeleerd hoe ik in mijn eigen tempo en op de juiste wijze kan deelnemen aan het verkeer.De lessen waren ook goed georganiseerd.Al met al bij deze rijschool leer je echt auto rijden!

by Casper Velthuizen on Rijschool Leider

Rijschool Leider is een regelrechte aanrader!

Een aantal jaren geleden heb ik 30 lessen gehad bij een andere rijschool, dus ik heb vergelijkingsmateriaal. En die andere instructeur was echt een stuk minder professioneel en duidelijk. Unsal heeft een plezierige manier van lesgeven, is altijd scherp en biedt een duidelijke structuur. Daarnaast kan je heel hard met hem lachen.

Een instructeur als Unsal vind je maar zelden. Daarom reisde ik ieder weekend van Hoofddorp naar Amsterdam, om bij Unsal te kunnen lessen! En dankzij Unsal ga ik met een veilig gevoel de weg op :)

by Peter Lamberts on Rijschool Leider

Ik heb goede ervaringen met deze rijschool. De rijinstructeurs zijn vriendelijk en deskundig, wat het nemen van rijlessen aangenaam maakt. Ze nemen de tijd voor je en proberen je te helpen met het oplossen van jouw persoonlijke fouten en niet op een algemeen niveau. Daarnaast werkt deze rijschool met een lenscamera zodat je de hele les thuis kan bekijken.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
1
Hallo, hoe kan Ik uw helpen?
Powered by