Theorieboeken en online examentrainingen

Ter voorbereiding op het theorie-examen kun je gebruik maken van de theorie webshop van Rijschool Leider. Deze theorie webshop biedt een breed scala aan leermiddelen, zowel digitaal als in boekvorm.
Gratis auto theorie-examen oefenen!

In onze webshop kun je gratis een online theorie-examen uitproberen! Je kunt direct het auto theorie-examen starten met: Maak gratis oefenvragen! Nadat je alle vragen van het gratis auto examen hebt gemaakt, krijg je al je gemaakte examenvragen te zien en kun je zien welke je goed beantwoord hebt en welke je fout beantwoord hebt.

De leverancier van de leermiddelen is VekaBest. Deze leverancier is niet alleen de grootste op het gebied van leermiddelen ten behoeve van rijopleidingen in Nederland, maar is tevens de maker van de officiële CBR examens. In de webshop tref je daarom naast het logo van Rijschool Leider ook de merknaam Theorie-Leren aan. (Theorie-Leren is onderdeel van VekaBest) De reden dat Rijschool Leider voor een samenwerking met VekaBest heeft gekozen is omdat ook VekaBest kwaliteit voorop stelt. Er kan direct worden afgerekend via iDEAL.

Waarom Theorie Webshop?

  • Al meer dan 3,8 miljoen geslaagden
  • Maak gratis oefenvragen
  • Speedtheorie auto, motor en bromfiets

GA NAAR DE WEBSHOP

BESTEL NU
1
Hallo, hoe kan Ik uw helpen?
Powered by