Aanmelden Rijschool Leider

Voordat wij het praktijkexamen voor jou kunnen aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Het voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als wij een praktijkexamen of toets voor jouw hebben gereserveerd of als deze is verschoven. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch voor ons beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD. Als je geen DigiD hebt kan je dat op DigiD.nl aanvragen. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander.De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken, lees dan eerst de machtigingsvoorwaarden.
Tip
Noteer bij de aanvraag van jou DigiD de door jouw gekozen gebruikersnaam. Deze heb je samen met de, per post te ontvangen activeringscode nodig om je DigiD te activeren. Als je deze vergeet kun je pas na 20 dagen een nieuwe aanvraag voor DigiD indienen!

Voor meer informatie bel je met rijschool LEIDER 062419382

 

 Amsterdam РRijschool Leider

 

 

Meld je nu aan voor een vrijblijvend proefles !

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en meld je aan voor onze services. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Voornaam + Achternaam *

Straatnaam + Huisnummer *

Postcode + Plaats *

E-mail *

Telefoonnummer *


Ik heb interesse


Pakket
 Pakket A Pakket B Pakket C Pakket D

Theorie
 Theorie Cursus 1 Theorie Cursus 2

Overige
 Losse Praktijkles Proefles Praktijk Examen Herexamen Faalangst Examen T.T.T.(Tussen tijds Toets) BNOR Examen


Aanvulling

1
Hallo, hoe kan Ik uw helpen?
Powered by