Praktijk bij Rijschool Leider

Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven! Onder deskundig toezicht van een vaste instructeur stuur jij recht op jouw doel af: Het autorijbewijs.
Tijdens de rijopleiding maken wij gebruik van een RiS (Rijopleiding in Stappen). Vorderingen worden hiermee in kaart gebracht volgens een uitgekiend lesplan wat garant staat voor een verantwoorde didactische rijopleiding. Belangrijk voor ons is de sfeer waarin rijles gegeven wordt, tenslotte leer je sneller en ben je gemotiveerder als het contact met je instructeur tijdens de rijles goed is. Uiteraard staat de kwaliteit van de rijlessen hierbij voorop!
De lessen worden gegeven in een mooie vw Golf . Deze auto is zeer geschikt om mee te lessen. Het zijn kwalitatief hoogwaardige auto’s en hebben een overzichtelijk en praktisch formaat. En ze zijn nog trendy ook!
Wij vinden dat een goede rijopleiding de basis is voor een veilige toekomst op de weg. Zowel kleine mensen als grote mensen comfortabel bij ons leren autorijden vanwege de in hoogte verstelbare stoel. De auto is voorzien van airconditioning, stuurbekrachtiging en airbags. Jouw veiligheid staat bij ons voorop!

Wil je praktijklessen volgen? Klik dan op aanmelden en kruis daar je keuze aan.

Voor meer informatie kunt u het bel me terug formulier invullen of direct contact opnemen met rijschool LEIDER 0624193828.

 

Auto Praktijk Amsterdam – Rijschool Leider

1
Hallo, hoe kan Ik uw helpen?
Powered by