Spoedcursus bij Rijschool Leider

Zit jij momenteel in een situatie dat je nog geen rijbewijs hebt, maar wil je het eigenlijk liever vandaag dan morgen binnen hebben?

Bijvoorbeeld omdat je nu 2 uur moet reizen naar je werk met het openbare vervoer en met de auto maar 1 uur over doet. Of misschien heb je eigenlijk wel een auto nodig voor je werk, of in ieder geval een rijbewijs, om naar klanten toe te kunnen rijden.

In dit soort spoedgevallen is je rijbewijs halen met behulp van onze spoedopleiding natuurlijk de ideale oplossing. Je moet er dan wel een paar dagen flink tegen aan. Na afloop van de spoedopleiding heb je wel meteen je rijbewijs in je zak.

Je rijbewijs halen door middel van een spoedopleiding, is in principe hetzelfde als wanneer je op een normale manier de autorijlessen volgt. Alleen nu gaat alles veel sneller. In plaats van dat je 1 tot 2 keer per week een uurtje autorijles krijgt, krijg je nu wel 5 tot 10 dagen achter elkaar autorijlessen en elke dag wel meer dan 5 uur. Op deze manier heb je natuurlijk snel 30 tot 40 lessen gevolgd en ben je er klaar voor om af te rijden. Voor dat je begint met de spoedopleiding moet je je theorie in je zak hebben.

Wil je spoedcursus volgen? Klik dan op aanmelden .

Voor meer informatie kunt u het bel me terug formulier invullen of direct contact opnemen met rijschool LEIDER 0624193828

 

Spoedcursus Amsterdam – Rijschool Leider
1
Hallo, hoe kan Ik uw helpen?
Powered by