Theorie bij Rijschool Leider

Theorie is een zeer belangrijk onderdeel van je rijopleiding, want wat je theoretisch niet beheerst kun je in de praktijk niet toepassen.
Het theorie examen is een behoorlijk pittig examen dat je niet mag onderschatten. Daarom raden wij je aan om op tijd te starten zodat je theoretisch goed voorbereid aan je rijopleiding begint.
In onze uitgebreide WEBSHOP vind je theorieboeken, online examentrainingen en internetopleidingen voor je auto-, motor- en bromfietsrijbewijs. Bezoek onze webshop en kies het product dat bij je past. Voor online producten ontvang je direct via de e-mail je inlogcode. Je kunt dus meteen beginnen met leren.

Volg jij liever klassikale theorielessen, dan kan dat natuurlijk ook. Het is verstandig om zo snel mogelijk jouw theorie te behalen, dan heb je er voordeel van tijdens je praktijklessen. Om goed voorbereid deel te nemen aan het theorie-examen bij het CBR.

Wil je theorielessen volgen? Klik dan op aanmelden en kruis daar je keuze aan.

Voor meer informatie kunt u het bel me terug formulier invullen of direct contact opnemen met rijschool LEIDER 0624193828

 

Auto Theorie Amsterdam – Rijschool Leider

 

1
Hallo, hoe kan Ik uw helpen?
Powered by